Veletrh pracovních příležitostí plnil chodby i učebny ZČU

Absolventi Studující Univerzita

Oblíbená akce, přínosná pro studující i zaměstnavatele, se v kampusu Západočeské univerzity konala už 28. rokem.

Západočeská univerzita v Plzni žila ve středu 15. března oblíbeným Veletrhem pracovních příležitostí při ZČU. Studenti, studentky, absolventi i absolventky dostali už poosmadvacáté možnost setkat se se zaměstnavateli z ČR i zahraničí a přesvědčit se, jak velká je po nich poptávka na trhu práce. Zaměstnavatelé, kterých bylo letos na 140, je mohli s nabídkami práce, brigády i stáží oslovovat napřímo. Obojí se dělo, a tak veletrh od 10 do 16 hodin plnil chodby, učebny i další prostory Fakulty elektrotechnické, Fakulty strojní, Fakulty aplikovaných věd i Univerzitní knihovny.

Veletrh pracovních příležitostí spolu se ZČU tradičně pořádají Stavovská unie studentů ZČU v Plzni, sdružující všechny studenty a absolventy, a studentská organizace IAESTE ZČU, která jim pomáhá s nalezením uplatnění prostřednictvím personalistických projektů a mezinárodního programu odborných stáží.

Jako vždy vyšel u příležitosti veletrhu také obsáhlý katalog, na jehož 250 stránkách najdou zájemci i zájemkyně o vystavovatelích vše podstatné. Tištěný katalog byl k dostání přímo na místě. Kdo do kampusu nedorazil, může si alespoň stáhnout či online prolistovat jeho elektronickou verzi.

Galerie


Celouniverzitní

Pavel KORELUS

16. 03. 2023