Finále Plzeň hledá členy letošních studentských porot

Festival Spolupráce Studující

Chcete promluvit do toho, které filmy si v jednotlivých kategoriích 36. ročníku filmového festivalu Finále Plzeň odnesou Cenu studentské poroty? Staňte se jejím členem! Přihlášku je potřeba odeslat do 31. května.

Filmový festival Finále Plzeň, který se letos uskuteční od 22. do 27. září, dává opět příležitost studentkám a studentům Západočeské univerzity v Plzni se zájmem o český film, aby se stali členy studentské poroty. Ta bude rozdělena na tři sekce dle soutěžních kategorií festivalu: celovečerní hrané a animované filmy, dokumentární tvorba, televizní a internetové formáty.

Pokud chcete vidět nejnovější české filmy, poznat filmové tvůrce a profesionály osobně a užít si festivalovou atmosféru se vším všudy, pošlete do 31. května 2023 přihlášku do studentské poroty. 

Podmínky účasti jsou:
student/ka bakalářského, magisterského či doktorského programu se zájmem o film,
znalost angličtiny (pro komunikaci s filmaři, mezinárodní porotou)
včasné odeslání přihlášky.

Rozhodnutí se dozvíte elektronicky nejpozději 30. června.

Finále Plzeň poskytne členům poroty zázemí v hlavním festivalovém centru v Měšťanské besedě, přičemž porotci budou mít k dispozici po celou dobu festivalu nealkoholické nápoje a drobné občerstvení. Členové poroty mají také nárok na dvě volné vstupenky denně, které mohou využít pro své kamarády či známé.

V případě jakýchkoliv dotazů je možné obrátit se na koordinátorku studentských porot ZČU Michaelu Vaňkovou: vankovmi@gmail.com.

Více informací najdete na webu Finále Plzeň.  

Celouniverzitní

Šárka Stará

28. 04. 2023