IAESTE hledá nové členy

IAESTE, studentská nezisková organizace, která se snaží zvyšovat úroveň odborných a jazykových znalostí studentů a absolventů, zejména prostřednictvím stáží v některé z 86 zemí světa, ráda uvítá nové zájemce o členství v této organizaci.

Jaké to v IAESTE je, co můžete čekat a co to přinese, vám povypráví Alois. "Jmenuji se Alois a jsem v prváku na 'strojárně'. Do Plzně jsem přišel s dalšími kamarády ze střední, ti ale nezvládli první semestr a já jsem tady zůstal sám. Myšlenka osamělého studentského života se mi vůbec nelíbila, a tak jsem se přidal k IAESTE. Říkáš si, co to je? Je to mezinárodní studentská organizace, která zajišťuje odborné zahraniční stáže studentům z technických oborů a celkově pomáhá studentům zlepšit jejich šance na trhu práce. Ale hlavně, IAESTE je parta super lidí, kteří se nikdy nenudí. Být členem IAESTE neznamená mít spoustu práce a žádný volný čas. Znamená to, že mám vždycky s kým skočit na pivo. Mám někoho, kdo se mnou zajde do kina nebo na motokáry. IAESTE není jen na Západočeský, má dalších sedm center, takže teď mám kamarády po celé republice.
A to není všechno! IAESTE je ve více než 86 zemích světa a pořádá nejrůznější mezinárodní akce. Už se nemůžu dočkat, až poznám lidi ze zahraničí. Vždycky mě lákalo cestování a není nad to, vyrazit za hranice s kamarády.
Jsi na tom stejně jako já? Nechceš prožít svůj čas na univerzitě jen nad učením? Chceš získat kamarády na celý život? Tak neváhej a přidej se k nám.
Sleduj naší facebookovou stránku nebo nám rovnou napiš na mail.
Tak nebuď sám a přidej se k nám."

Galerie


Studentské organizace

16. 02. 2016