BoostUp: První krok k vlastnímu podnikání

BoostUp Další vzdělávání Studující

Máte vlastní podnikání nebo o něm zatím jen sníte? Vystupte z davu a začněte pracovat na svém projektu. BoostUp nabízí možnost udělat první krok na cestě za úspěchem.

Cílem podnikatelského inovačního klubu BoostUpu ZČU je podpořit začínající podnikatele na cestě za svým snem rozjet vlastní business, držet budoucnost pevně v rukou a být sám sobě šéfem. Nenechte svůj nápad ležet v šuplíku. Zajistíme vhodné kontakty, mentoring, prostory a další služby. Na workshopech, které pořádá, potkáte skvělé lidi a přiučíte se novým věcem. 

Těšit se můžete na:
Business BootCamp - ucelený program workshopů, které vedou podnikatelé a odborníci ve vybraných oblastech. Seznámíte se tak se základními pilíři úspěšného podnikání, jako jsou marketing & sales, financování a stanovení ceny, business plán, prezentační dovednosti… Provede vás první fází přípravy podnikatelského záměru. Budete mít možnost pracovat na svém projektu a dojít třeba až k samotné realizaci. Workshopy pořádáme na začátku letního semestru.

BoostUp Session - inspirativní přednášky, na kterých se představí úspěšní podnikatelé a zakladatelé start upů, kteří se rádi podělí o svůj příběh a předají zkušenosti z oblasti podnikání. Přednášky děláme vždy na začátku zimního semestru. 

Boostup Night - oblíbená soutěž studentských projektů. Je to ideální místo, kde si můžete ověřit, že je váš podnikatelský projekt opravdu super a obstojí v konkurenci další nápadů. Letošní ročník je v plánu 19. listopadu od 18:00 v TechTower.

Stačí přijít s dobrým nápadem nebo jen chutí poznat svět podnikání. Všechny informace k akcím najdete na webu BoostUpu. Vše můžete samozřejmě sledovat i na sociálních sítích BoostUpu – IG, FB a LI.

Galerie


Boost Up

Martin Jambura

26. 09. 2024