Podzimní kurzy pro veřejnost na Fakultě designu a umění Ladislava Sutnara

Další vzdělávání Studium Veřejnost

Právě teď se mohou zájemci o design a umění přihlásit do podzimních kurzů pro veřejnost. V září startují na Sutnarce kurzy vhodné jak pro uchazeče o studium, tak pro všechny, kteří se touží v uměleckých oborech rozvíjet dlouhodobě a do hloubky. Deadline přihlášek je 8. září.

Podzimní kurzy pro veřejnost budou na Sutnarce zahájeny opět v polovině září. Na všechny, kdo se do kurzů přihlásí, čekají špičkově vybavené ateliéry a výuka vedená profesionální umělci, designéry a kunsthistoriky, kteří vedle vlastní praxe působí jako vysokoškolští pedagogové právě na Fakultě designu a umění Ladislava Sutnara. 

Kurzy představují ideální příležitost pro osobní rozvoj a zároveň mohou být prvním krokem k budoucí kariéře v oblasti umění a designu. Jsou skvělou volbou pro všechny, kteří chtějí prohloubit své znalosti, rozvíjet svůj talent a zároveň se seznámit s prostředím fakulty ještě před podáním přihlášky ke studiu. Výuka probíhá v českém jazyce a každý kurz má maximální kapacitu 10 osob, což zajišťuje individuální přístup a intenzivní práci.

Všichni absolventi kurzů získají osvědčení o absolutoriu. Významnou výhodou pro budoucí studenty je možnost získání kreditů při následném bakalářském či magisterském studiu na fakultě. Tímto způsobem mohou účastníci kurzů nejen rozvíjet své dovednosti, ale také si ulehčit začátek svého budoucího studia.

Přihlašování do podzimních kurzů pro veřejnost je otevřené do 8. září 2024, výuka začíná v týdnu od 16. září 2024. Informace o všech otevíraných kurzech a přihláškách najdou zájemci na webu fakulty:

https://www.fdu.zcu.cz/cs/Admission/MoreStudies/AutumnCourses.html 

Galerie


Foto Polina Maliuk

Foto Klára Dziadkiewiczová

Foto Klára Dziadkiewiczová

Foto Polina Maliuk

Foto Polina Maliuk

Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara

Monika Bechná

04. 08. 2024