ZČU pořádá druhý workshop o kvalitě evropského vysokého školství

Na setkání 9. října v Parkhotelu se lze ještě přihlásit.

Jaký systém používají evropské vysoké školy pro zajišťování kvality? To se dozvědí účastníci workshopu Quality Assurance in Higher Education: Examples from European Universities (Zajišťování kvality ve vysokém školství: Příklady z evropských univerzit), který bude 9. října hostit plzeňský Parkhotel.

Už druhý ročník setkání pořádá Západočeská univerzita. Kapacita je sice omezena na 60 účastníků, ale ještě stále se lze přihlásit pomocí tohoto formuláře. Mezi registrovanými účastníky jsou zaměstnanci ZČU i jiných českých univerzit.

Do Plzně přijedou přednášet Maarja Beerkens z nizozemské Univerzity v Leidenu, Nichola Kett z Edinburgské univerzity a Oliver Vettori z Ekonomické univerzity ve Vídni. Čtvrtý řečník David O'Sullivan z Irské národní univerzity v Galway promluví na dálku prostřednictvím e-prezentace.

Workshop, který se bude konat od 11 do 16.30 hodin, zahájí rektor Západočeské univerzity Miroslav Holeček. Zúčastní se jej rovněž proděkanka pro strategii a rozvoj Fakulty filozofické Tereza Šlehoferová.

Akci hradí prostředky ESF projektu a Odboru kvalita. O loňském prvním ročníku čtěte zde.

Celouniverzitní

Pavel KORELUS

24. 09. 2018