Marian Jelínek se vrací na ZČU

25 Leden

25. ledna, 11:00

místnost UP104 v budově Fakulty strojní

Beseda Další vzdělávání Přednáška

V listopadu 2018 navštívil Marian Jelínek Západočeskou univerzitu v Plzni a jeho přednáška Motivace v době blahobytu aneb jak namotivovat vysokoškolské studenty ve 21. století zaplnila celou přednáškovou místnost. Již 25. ledna se vrátí, aby pokračoval tam, kde minule skončil, a vysvětlil téma více do hloubky. Přednáška je určená především účastníkům té minulé, přihlásit se však můžou i ostatní.

Vstup: volný, po přihlášení
Určeno pro: studenti, zaměstnanci
Více informací na https://czv.zcu.cz/akce/jak-motivovat-vysokoskolske-studenty-ve-21-stoleti-navazujici-prednaska-mariana-jelinka/

“Často se setkávám s tím, že lidé chtějí spíše peníze, ale proces, který k výdělku vede, již tolik ne. Jednou z možností, jak se z tohoto koloběhu vymanit, je výstup z komfortní zóny. Je pravda, že z gauče nebo přemítání za stolem velkou změnu neuděláme. Energie chtění je sice velice důležitá, ale hlavním hybatelem je energie záměru. Chtějme být prezidentem, ale pod jednou podmínkou – milujme činnost, která nás k tomu vede.” I toto zaznělo 8. listopadu 2018 před zaplněnou posluchárnou a nyní se můžete těšit na pokračování.

Marian Jelínek je český hokejový kouč s hlubším zájmem o psychologii a filosofii, které aplikuje do své každodenní práce. Je spoluautorem několika knih a držitelem doktorátu z kinantropologie. V pětadvacetileté praxi hokejového trenéra pracoval nejen v Čechách, ale i v zahraničí. Mezi jeho největší úspěchy patří titul MS 2005 z Vídně, 2 tituly mistra extraligy s HC Sparta Praha a vítězství Prezidentského poháru s HC Plzeň. Do povědomí veřejnosti se zapsal také díky desetileté spolupráci s Jaromírem Jágrem. Své zkušenosti z vrcholového sportu přenáší i do “vrcholového” byznysu v podobě koučinku, školení a přednášek.

Z organizačních důvodů žádají pořadatelé účastníky o přihlášení.

Celouniverzitní

Jakub Truneček

25. 01. 2019, 11:00


14 Květen

katedrála sv. Bartoloměje, Plzeň


Celouniverzitní

14. 05. 2024, 19:00

28 Březen

Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara, Multilab (LS 122)


Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara

28. 03. 2024, 17:00