Karlovarský kraj spouští dotační program Kreativních a Inovačních voucherů

Transfer Univerzita Věda

Program na rozvoj konkurenceschopnosti, rozdělený na Inovační a Kreativní vouchery, má podpořit spolupráci podnikatelů s poskytovateli znalostí a kreativních služeb.

Rada Karlovarského kraje schválila Program na rozvoj konkurenceschopnosti Karlovarského kraje – Inovační a kreativní vouchery ve výši alokace 2 000 000 Kč.
Projekt na Západočeské univerzitě administruje odbor Transfer a smluvní výzkum a kontaktní osobou je Mgr. Veronika Čiháková (cihakov@rek.zcu.cz, 37763 1067).


Lhůta pro podávání (příjem) žádostí

Elektronická žádost:
Zahájení: 24. 5. 2021 od 9.00 hod.
Ukončení: 31. 5. 2021 do 16.00 hod.

Listinná žádost včetně povinných a nepovinných příloh:
Ukončení: 14. 6. 2021


Program má podpořit spolupráci podnikatelů s poskytovateli znalostí (Inovační vouchery) a kreativních služeb (Kreativní vouchery), která je založena na transferu těchto znalostí a služeb. Pro účely zmíněných dotačních titulů se transferem znalostí rozumí přenos poznatků vědecké nebo technologické povahy, které jsou pro podnikatelské subjekty nové a nejsou běžně dostupné; kreativní službou je pak chápáno řešení na míru žadateli z oblasti předem daných kreativních oborů, jakou jsou marketing, design, mediální prezentace a další

Více informací na webu Karlovarského kraje.

Celouniverzitní

Radana Polešáková

05. 05. 2021