International Office nově hledejte v budově Fakulty strojní

International Studující Zaměstnanci

Z původních prostor pod Helpdeskem CIV se kancelář přestěhovala do místností bývalého copycentra. Kromě nového vybavení má teď i vlastní zasedací místnost.

Kancelář International Office, zodpovědná za mezinárodní aktivity Západočeské univerzity v Plzni, sídlí v nových prostorách. Zaměstnanci, zaměstnankyně, studenti i studentky ZČU, kteří jejích služeb využívají, ji nově najdou v budově Univerzitní 22, kde působí také Fakulta strojní, Fakulta ekonomická a Ústav jazykové přípravy.

International Office se z původních prostor pod Helpdeskem CIV - Centra informatizace a výpočetní techniky přestěhovala do místností UU109 - UU111. Jednotlivé kanceláře, které International Office tvoří, jsou nyní pohromadě a nápisu na chodbě si nelze nevšimnout. Kromě nového vybavení a reprezentativních prostor získala International Office díky stěhování také vlastní zasedací místnost, která jí dosud chyběla.

V prostorách, kde se kancelář usídlila, dříve fungovalo univerzitní copycentrum.

„Za celou dobu, co spolupracujeme, jsem na vás neslyšela jedinou stížnost. Mluvily za vás vaše výborné výsledky, ale nebyly jste vidět přímo vy. Teď konečně získáte viditelnost, za to jsem ráda a věřím, že se budete v novém prostředí dobře cítit,“ řekla při otevření nových prostor prorektorka pro internacionalizaci Dita Hommerová.

„Já bych chtěl paní prorektorce poděkovat za tu myšlenku, panu kvestorovi a jeho týmu za to, že se ji podařilo zrealizovat, a popřát vám, ať se vám tady líbí, a nám všem co nejvíce zahraničních studentů a zahraničních odborníků,“ dodal rektor Miroslav Holeček.

Galerie


International Office

Pavel KORELUS

07. 12. 2022