SVOČ Fakulty pedagogické zná jména těch nejlepších

Soutěž Studující Věda

Studentky a studenti soutěžili s pracemi v didaktické i odborné kategorii. V celofakultním kole se představili ti nejlepší z kateder.

Ve čtvrtek 20. dubna 2023 se v budově Fakulty pedagogické na Chodském náměstí uskutečnila celofakultní soutěžní přehlídka studentské vědecké a odborné činnosti SVOČ 2023. Zúčastnilo se jí šest soutěžících ve dvou kategoriích.

V kategorii didaktické se jako první umístil Tomáš Dědek s prací Vybrané úlohy Matematického klokana. Druhé místo získal Petr Breit s prací Integrace PC her do vzdělávání. Minecraft v elektrotechnice, třetí místo získala Magdaléna Hlaváčková s prací Dramatická výchova jako vyučovací metoda v předmětu český jazyk a literatura na 2. stupni ZŠ

V kategorii odborné se jako první s prací Srovnání českých a německých zoonymních frazeologismů umístila Bc. Hana Lisnerová. Druhé místo získal Daniel Papež s prací Geofyzikální analýza potenciálně zaledněných území v oblasti Velkého Roklanu, třetí místo získala Bc. Radka Müllerová s prací Pohybová aktivita v prevenci  dysmerorey

Všichni ocenění se do celofakultního kola SVOČ nominovali díky vítězství v katederních kolech. Komise ocenila jejich entuziamus, a to nejen udělenými mimořádnými stipendii.

Galerie


Fakulta pedagogická

Michal Mergl

25. 04. 2023