Už jste viděli v ulicích plakáty ZČU - Magnet na mozky? Potkáte je v Chebu a Karlových Varech

Studium Univerzita Veřejnost

Na začátku března spustila ZČU náborovou kampaň pro uchazečky a uchazeče o studium s heslem „ZČU – magnet na mozky“. Smyslem je přilákat ke studiu nadané mladé lidi ze západních Čech.

„Kampaní cílíme nejen na studentky a studenty v Plzeňském kraji, ale i ve všech krajích sousedících. Vnímáme, že je potřeba se zaměřit aktivněji právě na karlovarský region, který zatím vlastní vysokou školu nemá a odkud už teď studenti často dojíždějí k nám do Plzně za vysokoškolským vzděláním,“ říká prorektor pro vnější vztahy a komunikaci Jan Váně

Od pondělí 18. 3. se tak mohou zájemkyně a zájemci o studium setkat s kampaní ZČU nejen na sociálních sítích, ale taky v ulicích nebo na nádraží v Karlových Varech a v ChebuNa Karlovarský kraj cílí reklama i proto, že v Chebu už několik let působí Fakulta ekonomická a Fakulta pedagogická se svými studijními programy. 

Kampaň ve veřejném prostoru lidé uvidí do poloviny dubna. Mezitím dál pokračuje propagace ZČU i na Facebooku nebo Instagramu. Nabídku studijních programů najdou zájemci o studium na webu ZČU. Na většině fakult je možné posílat přihlášky do konce dubna. 

Galerie


Celouniverzitní

Andrea Čandová

19. 03. 2024