Tradiční výstava klauzurních prací startuje již v pondělí

Výstava více jak šesti set studentů fakulty designu a umění Ladislava Sutnara, Klauzury I/17, se otevírá v pondělí 30. ledna a ke zhlédnutí bude až do 15. února v budově fakulty.

Všechny bakalářské i magisterské obory představí výsledky samostatných klauzurních úkolů. Přiblížena bude náplň a úroveň studentů všech ateliérů - mediální a didaktická ilustrace, komiks a ilustrace pro děti, kniha a tvarování papíru, grafický design, vizuální komunikace, ilustrace a grafika, malba, animovaná a interaktivní tvorba, multimédia, nová média, intermédia, užitá fotografie, socha a prostor, keramika, design oděvu, design obuvi a módních doplňků, průmyslový design, produktový design, interiérový design a design kovu a šperku.

Výstava je vhodná nejen pro milovníky umění, ale i pro zájemce o studium na Sutnarce nebo zaměstnavatele hledající odborné pracovníky ze zmíněných oborů.

Výstavu je možné navštívit každý všední den od 8 do 20 hodin. Upozorňujeme návštěvníky, že v prvním týdnu (30.1. - 2.2.) budou zároveň v prostorách výstavy probíhat klauzurní postupové zkoušky, a proto berte ohled na studenty a jejich zkušební komise.


Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara

Kateřina Martínková

23. 01. 2017