Americký profesor povede workshop pro začínající podnikatele

Fakulta ekonomická pořádá prakticky orientovaný workshop vedený zkušeným americkým lektorem Georgem Derisem. Uskuteční se ve čtvrtek 19. října od 10 do 16 hodin v UL 408 a nese název "How to start and develop your own business?".
Doktorandi, studenti navazujících programů a zaměstnanci, kteří uvažují o vlastním podnikání, mají možnost bezplatně se workshopu zúčastnit a získat cenné informace nápomocné k realizaci své podnikatelské myšlenky. Profesor Deriso působí na americké University of Colorado v Boulderu, kde byl mimo jiné výkonným ředitelem institutu zabývajícího se inovacemi v podnikání. V současné době je i hostujícím profesorem ve slovinské Ljubljani na GEA College.

George Deriso se ve výuce věnuje především praktickým aspektům podnikatelství, sociálního podnikání a zahájení podnikání, přičemž čerpá ze svého dlouholetého působení ve firmách globálních i lokálních a ze zkušenosti zakladatele osmi technologických firem.

Zájemci z řad doktorandů, studentů navazujících programů a zaměstnanců se mohou hlásit do 16. října – více informací naleznou zde.

Galerie


Fakulta ekonomická

Ivana KUTÁČOVÁ

10. 10. 2017