Kurzy první pomoci i vysokoškolské pedagogiky pokračují také letos

Nabídka oblíbených kurzů pro univerzitní zaměstnance se od minulého akademického roku opět o něco rozšířila.

Celoživotní a distanční vzdělávání Západočeské univerzity zahajuje v září další kurzy určené zaměstnancům. Dojde na ty, které už si oblíbili, i na zcela nové.

„Už jste se někdy dostali do situace, kdy šlo bez nadsázky o život? A věděli jste, co máte dělat?“ ptají se například organizátoři kurzů první pomoci. Velmi kladně hodnocené lekce se letos dočkají nejen reprízy, ale také rozšíření. Přibude k nim totiž navazující kurz, jehož účastníci si budou moci vyzkoušet modelové situace v rolích hrdina, marod a čumil.

Nejen pro referentky a sekretářky jsou připraveny kurzy Excelu,  hromadné korespondence a češtiny pro administrativní praxi. Součástí jsou také elektronické materiály, které budou účastníkům k dispozici i po prezenčním kurzu. Další aktuální nabídku naleznete na webu CDV.

Novinky čekají rovněž na pedagogické pracovníky. Mohou se opět zúčastnit kurzů VŠ pedagogiky, které jsou součástí platformy PEDADESK pro podporu vyučujících a probíhaly již minulý semestr, ovšem od září k nim přibudou další tři. Celkem si tedy vyučující na Západočeské univerzitě v Plzni  budou moci vybrat z 22 kurzů.

Celouniverzitní

Pavel KORELUS

07. 09. 2018