Fakulta zdravotnických studií oslavila desáté výročí

Studující Univerzita Zaměstnanci

Desáté výročí své existence si letos připomíná Fakulta zdravotnických studií Západočeské univerzity (ZČU). Oslavy vyvrcholily slavnostním večerem, který se uskutečnil 1. listopadu v Novém divadle v Plzni.

Na společenském setkání, jehož součástí bylo i divadelní představení, přivítala hosty děkanka Fakulty zdravotnických studií Ilona Mauritzová a proděkan Marek Ženíšek. K významné události v životě Fakulty zdravotnických studií přišel popřát rektor plzeňské univerzity Miroslav Holeček a děkani dalších fakult. Kulaté výročí s fakultou oslavili také její zaměstnanci a příznivci, studenti a absolventi i zástupci partnerských institucí z oblasti zdravotnictví a sociálních služeb.

K úspěšnému desetiletí fakulta v průběhu letošního roku připravila řadu dalších akcí, mimo jiné uspořádala výstavu před Studijní a vědeckou knihovnou Plzeňského kraje nebo vydala výroční kalendář.

Za uplynulou dekádu se škola může pochlubit 2226 úspěšnými absolventy, připravenými pro výkon nelékařských zdravotnických profesí.

Galerie


Fakulta zdravotnických studií

Šárka Stará

02. 11. 2018