Mezifakultní soutěž O pohár rektora ZČU 2019 vrcholí

Soutěž Sport Studující

V průběžném pořadí tradičního sportovního klání zatím vedou studenti Fakulty strojní.

Už čtvrtým rokem měří sportující studenti napříč Západočeskou univerzitou síly v oblíbené mezifakultní soutěži O pohár rektora ZČU. Letošní ročník tohoto klání pořádaného katedrou tělesné výchovy a sportu (KTS) Fakulty strojní právě vrcholí a jeho účastníci mohou vyhlížet úterý 16. dubna a akci Běh s rektorem, při níž dojde na vyhlášení výsledků.

Sportovci z fakult mají nyní za sebou pět soutěží a nejvíce se zatím dařilo týmu Fakulty strojní, který vede průběžné pořadí s 91 body. Na druhém místě je v tuto chvíli tým Fakulty elektrotechnické, který na strojaře ztrácí 16 bodů, třetí je Fakulta aplikovaných věd s 64 body a čtvrtí s 57 body jsou obhájci loňského vítězství z Fakulty ekonomické.

Celkovým pořadím však může ještě zamíchat trojice soutěží. Ve středu 3. dubna to je turnaj v badmintonu, ve čtvrtek 4. dubna turnaj ve futsalu a týden nato, ve čtvrtek 11. dubna, noční orientační běh dvojic Nočník

Průběžné výsledky sledujte na webu KTS.

Vítězná fakulta se může opět těšit na voucher na společenskou akci v prostorách Plzeňského Prazdroje. Jak vypadal večírek loňských vítězů, se podívejte ve fotogalerii.

Celouniverzitní

Pavel KORELUS

03. 04. 2019