Studenti získali informace o studiu na Southern Utah University

Spolupráce Studium Univerzita

Kurt Harris, ředitel pro studium v zahraničí ze Southern Utah University, seznámil studenty a zástupce fakult Západočeské univerzity s nabídkou studia pro zahraniční studenty.

V US Pointu přivítala doktora Kurta Harrise vedoucí centra Daniela Lukavská. Následovala prezentace, při níž Kurt Harris seznámil přítomné studenty, proděkany a další zástupce fakult ZČU s nabídkou studia pro zahraniční studenty, s finančními náklady na semestr studijního pobytu, s moznostmi ubytování a dalšími souvisejícími otázkami. Po prezentaci v US Pointu si Kurt Harris prohlédl univerzitní kampus a setkal se s pracovnicemi International Office ZČU.

Southern Utah University má zhruba 10 000 studentů a nabízí studium v technických i humanitních oborech. Západočeská univerzita má s touto univerzitou uzavřenou smlouvu o výměně studentů, konkrétně pro výjezdy a příjezdy dvou studentů ročně za celou instituci. Studenti ZČU se mohou ucházet o stipendium v rámci programu INTER v rámci výběrového řízení na své fakultě. Podrobné informace najdou zájemci na webu International Office ZČU.

Galerie


International Office

Šárka Stará

17. 04. 2019