Vyšel časopis ZČU&technika

Studující Veřejnost Zaměstnanci

Nové číslo časopisu Západočeské univerzity v Plzni vás pomocí článků, fotografií a rozhovorů seznámí s historií plzeňského vysokého technického školství, jehož 70. výročí oslavíme. Časopis najdete jako vždy ve stojáncích na fakultách a také v elektronické verzi.

Nové, v pořadí sedmé číslo časopisu ZČU&… jsme tentokrát věnovali technice - respektive 70 letům vysokého technického školství v Plzni, které si ZČU připomene v nadcházejícím akademickém roce. Na čtyřiceti stranách vás časopis seznámí s počátky plzeňské techniky, s její současností i budoucností – zkrátka od Vysoké školy strojní a elektrotechnické po Západočeskou univerzitu.

V časopisu kromě dat a historických zajímavostí najdete i dotazníky pro současné děkany všech tří technických fakult ZČU - strojní, elektrotechnické a aplikovaných věd, dále rozhovory se zajímavými osobnostmi, které mají o technice co říci, nebo představení výzkumných center. 

Časopis ZČU&technika si můžete opět přečíst také v elektronické podobě. Navazuje na předchozí čísla věnovaná umění, 25. výročí ZČU, absolventům, vědě, studentům a architektuře. Všechna najdete zde.

Přejeme příjemné čtení!

Galerie


Celouniverzitní

Pavel KORELUS

24. 06. 2019