Jsem součástí ZČU, říkají studenti obyvatelům Plzně a Karlových Varů

Studující Univerzita Veřejnost

Jaký chcete, aby byl budoucí svět? Na zastávkách MHD a v ulicích se objevily myšlenky studentů Západočeské univerzity.

Obyvatelé i návštěvníci Plzně a Karlových Varů se od konce minulého týdne setkávají s novou propagační akcí Západočeské univerzity. Díky velkoformátovým samolepkám i plakátům se společným mottem Jsem součástí ZČU mají možnost seznámit se na zastávkách MHD i na osvětlených panelech v ulicích s pěticí studentů Západočeské univerzity, a především s jejich myšlenkami.

Západočeská univerzita chce posílit svoji značku a poukázat na to, že budoucnost patří mladým lidem a právě její studenti v ní sehrají důležitou roli. Tereza Hříšná z Fakulty filozofické, Radovan Gaudyn z Fakulty právnické, Dominic Jačka z Fakulty pedagogické, Veronika Lukavská z Fakulty elektrotechnické a Štěpán Taušek z Fakulty ekonomické proto odpovídali na jedinou otázku: Jaký chcete, aby byl budoucí svět?

Kampaň postavená na odpovědích studentů bude v obou městech k vidění během celého března. Od počátku sklízí pozitivní ohlasy. I proto chce Západočeská univerzita znát také názory dalších studentů a v budoucnu s nimi podobným způsobem pracovat.

Galerie


Celouniverzitní

Pavel KORELUS

03. 03. 2020