Veletrh pracovních příležitostí je letos pouze online

Studium Studující Univerzita

Studenti i absolventi si mohou katalog oblíbené akce přečíst v elektronické nebo tištěné podobě.

Tradiční Veletrh pracovních příležitostí při ZČU, jehož 25. ročník se měl konat 27. března, letos zrušila koronavirová pandemie. Organizátoři ovšem nechtějí studentům a absolventům upřít možnost setkání s českými i zahraničními zaměstnavateli alespoň na dálku, a tak je veletrh online. Vyšel totiž oblíbený katalog, který je v pdf verzi k prohlížení i stažení na webu veletrhu a v tištěné verzi se tento týden také objevil v budovách fakult Západočeské univerzity.

Katalog, jak už je zvykem, studentům slouží jako průvodce. Seznámí je s profily jednotlivých firem, jejich nabídkami uplatnění po dokončení studia, ale i s možnou spoluprací již během studia.

„Věřím, že v roce 2021 už budete mít opět možnost setkat se osobně s potencionálními zaměstnavateli, zeptat se na vše, co vás zajímá, a porovnat své představy s nabídkou průmyslových podniků, firem a nejrůznějších institucí přímo na Veletrhu pracovních příležitostí,“ obrací se ke studentům v úvodním slově rektor ZČU Miroslav Holeček.

Veletrh pracovních příležitostí společně pořádají Stavovská unie studentů ZČU v Plzni, IAESTE ZČU Plzeň a Západočeská univerzita v Plzni.

Celouniverzitní

Pavel KORELUS

29. 05. 2020