Farewell Dinner a rozloučení se zahraničními studenty

International Studující Univerzita

Letní semestr se pomalu přiblížil ke svému konci, a tak nastal čas rozloučit se se zahraničními studenty, kteří přijeli studovat na Západočeskou univerzitu v Plzni v rámci programu Erasmus+ a dalších výměnných programů.

Zaměstnanci International Office proto připravili společně se studentskou organizací Buddy System UWB večeři na rozloučenou (Farewell Dinner), která proběhla 24. května v Restauraci Éčko na Slovanech.

Během letošního akademického roku přijelo na Západočeskou univerzitu přibližně 250 studentů. Přicestovali k nám ze sousedního Německa, z Francie, Španělska, Řecka, ale také ze vzdálenějších zemí, jako je například Turecko, Spojené státy americké, Mexiko nebo Taiwan.

Akce Farewell Dinner se zúčastnilo přibližně 90 studentů ze zahraničí a 15 českých studentů za organizaci Buddy System UWB. Během Farewell Dinner měli možnost se naposledy sejít a rozloučit se před návratem zpět domů.

Doufáme, že se všem studentům v Plzni líbilo a že si ze studia na Západočeské univerzitě odvezou hezké vzpomínky a zážitky!

Galerie


Večeře v restauraci Éčko

Proslov od zástupkyně Buddy System UWB

International Office

Monika Mundilová

27. 05. 2022