Chystá se další veletrh Kariéra ve zdravotnictví

Festival Spolupráce Studující

Inspirovat a vzdělávat studenty zdravotnických oborů je cílem veletrhu, který zaštiťuje Fakulta zdravotnických studií Západočeské univerzity v Plzni.

Veletrh Kariéra ve zdravotnictví je akce s víceletou tradicí a na ZČU se bude již podruhé pod záštitou Fakulty zdravotnických studií, a to 1. listopadu od 9:00 hodin. Veletrh je určen nejen vysokoškolákům či absolventům medicíny a zdravotnických oborů, ale také  studentům středních škol se zdravotnickým zaměřením.

Poslední ročník veletrhu na FZS ZČU navštívilo přes 400 studentů a plánovaný 4. ročník si klade za cíl dosáhnout návštěvnosti 1000 studentů zdravotnických oborů z Plzně. Návštěvníkům veletrhu se představí téměř 20 zdravotnických zařízení působících po celé republice, kromě možností pracovního uplatnění po studiu se dozvědí také o možnostech spolupráce v průběhu studia. 

O karierní cestě ve zdravotnictví pohovoří speciální host Tomáš Šebek, český chirurg a účastník misí Lékařů bez hranic. Diskuse s ním bude probíhat od 10:00 do 11:00 hodin. Dále na veletrhu bude probíhat řada zajímavých přednášek zúčastněných firem.

Veškeré další informace o veletrhu můžete najít na webových stránkách.

Přijďte na veletrh, získejte cenné rady a tipy, seznamte se s předními osobnostmi českého zdravotnictví a potkáte se možná dokonce i se svým budoucím zaměstnavatelem.

Galerie


Fakulta zdravotnických studií

Lucie Benešová

25. 10. 2022