Fakulta pedagogická uspořádala první ročník vzdělávacího festivalu eduDEN

Studium Univerzita Veřejnost

V úterý 22. listopadu se Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni otevřela veřejnosti, především pak studentům středních škol.

První ročník vzdělávacího festival eduDEN umožnil návštěvníkům setkat se s vysokoškolským prostředím, zjistit informace o přijímacím řízení, interaktivní formou poznat různé obory a především zažít spoustu zábavy. Na jednotlivých eduPOINTECH byli zástupci kateder z řad studentů i akademiků, kteří odpovídali na dotazy návštěvníků týkající se odborných otázek i samotného studia na fakultě. Dvakrát proběhl i eduMEETING, kde bylo možno zeptat i na ty nejmenší detaily týkající se studia.

Po celý den probíhala v prostorách fakulty digitální stopovačka s názvem „Skenuj mě a soutěž!". K účasti v soutěži stačilo naskenovat QR kód z každého eduPOINTu chytrým mobilem a odpovědět na otázku. Nejúspěšnější soutěžící stopovačky získali ceny v podobě fakultního merche.

Realizace vzdělávacího festivalu eduDEN byla podpořena Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy v rámci výzvy „Na učitelích záleží".

Galerie


Fakulta pedagogická

Michaela Voltrová, Michal Švec

29. 11. 2022