Knihovna zve na sérii webinářů o publikování v zahraničních nakladatelstvích Clarivate a Wiley

Seminář Studující Zaměstnanci

Univerzitní knihovna nabízí zájemcům možnost zúčastnit se webinářů, které pořádají nakladatelství Clarivate a Wiley. Účastníci se dozvědí například užitečné redakční tipy pro autory nebo se seznámí s fungováním platformy Web of Science. K webinářům se můžete po registraci připojit z pohodlí domova.

24. ledna se od 9:00 můžete připojit k webináři nakladatelství Clarivate Věda na dosah: úvod do používání Web of Science. Pro účast na webináři je nutná registrace. Během webináře zjistíte, jak citační databáze Web of Science pomáhá:

  • při určování relevantní literatury,
  • při identifikaci odborníků na danou problematiku,
  • při rozpoznávání potenciální spolupráce,
  • a při výběru vhodných časopisů pro publikační účely.

31. ledna je pro Vás nachystán webinář nakladatelství Clarivate Najvplyvnejšie a vznikajúce oblasti a research fronty v roku 2023. Tempo inovace se neustále zrychluje díky rychle se rozvíjejícím a vznikajícím vědním oborům a tématům. Připojte se k tomuto webináři, který shrne globální výzkumné trendy v roce 2023, které vám pomohou se strategickým plánováním, investicemi a rozhodováním do budoucna. Pro účast na webináři je nutná registrace.

Webinář Author Workshop: How to Publish in Wiley's Journals and Publication Tips for Authors od vydavatelství Wiley můžete absolvovat hned ve třech termínech:

Univerzitní knihovna

Jakub Pokorný

16. 01. 2024