Ples Západočeské univerzity vyprodal Měšťanskou besedu

Studující Veřejnost Zaměstnanci

Hvězdní hosté Tereza Mašková, Darija Pavlovičová a Dominik Vodička předvedli skvělé pěvecké i taneční výkony.

V pořadí 30. ples Západočeské univerzity v Plzni zval v pátek 8. března na parket plzeňské Měšťanské besedy i do přilehlých prostor. O akci byl tentokrát takový zájem, že už s předstihem hlásila vyprodáno. Všem, kteří si vstupenky zakoupili včas, se za to odměnila večerem plným skvělých nejen tanečních, ale i pěveckých výkonů, zábavy a příjemné společnosti.

Svůj taneční um předvedli vítězové 12. řady StarDance Darija Pavlovičová a Dominik Vodička, ještě před nimi ale parket patřil předtančení v režii Taneční školy Sedlecký a ukázkám latinskoamerických tanců dětských a juniorských párů téže školy a MZ Dance Teamu Plzeň. 

Také hlavní hvězda večera, zpěvačka Tereza Mašková, se účastnila StarDance, nicméně Měšťanské besedě se představila jako vítězka Česko-slovenské Superstar 2018, která má na kontě dvě alba a vloni vyprodala Lucernu. Velký úspěch sklidila i v Plzni, kde vystoupila s kapelou. Přítomné z řad univerzitní obce i široké veřejnosti dostatečně rozehřála na taneční lekce čardáše, které následovaly.

K tanci i poslechu zněla po celý ples hudba Tanečního orchestru Miroslava Novotného, a protože se konal v Mezinárodní den žen, obdržela každá z přítomných i květinu.

Všem, kteří si ples Západočeské univerzity nenechali ujít, děkujeme za atmosféru, již pomohl vytvořit.

Prohlédněte si fotogalerii.

Galerie


Celouniverzitní

Pavel KORELUS

12. 03. 2024