Veletrh pracovních příležitostí nabízel zaměstnání, stáže i praxe

Absolventi Studující Veřejnost

Studenti a studentky mohli navazovat kontakty se svými budoucími zaměstnavateli. Zaplnili prostor všech tří technických fakult.

Kampus Západočeské univerzity v Plzni ožil ve středu 20. března 29. ročníkem Veletrhu pracovních příležitostí při ZČU. V budovách Fakulty elektrotechnické, Fakulty strojní a ekonomické a Fakulty aplikovaných věd se představilo přes 120 českých i zahraničních zaměstnavatelů. Oslovovali studentky, studenty, absolventy či absolventky a také se nechávali oslovovat jimi. Jako vždy pro ně měli širokou nabídku pracovních příležitostí, od spolupráce na trainee programech přes brigády až po hlavní pracovní poměr, nechyběly ani nabídky stáží, praxí nebo třeba spolupráce na diplomových pracích.

„Veletrh je už tradiční událost, kde vy, naši studující nebo budoucí absolventi a absolventky, nacházíte své budoucí zaměstnavatele. Dává vám příležitost nastartovat vaši kariéru,“ promluvil ke studentům a studentkám při zahájení rektor ZČU Miroslav Lávička a přimluvil se, aby navštívili co možná nejvíce stánků.

Veletrh pracovních příležitostí spolu se ZČU pořádala Stavovská unie studentů ZČU v Plzni, která sdružuje všechny studující a absolventy, a studentská organizace IAESTE ZČU. Jako zaměstnavatel se představila také ZČU.

Pokud vám akce unikla nebo jste nestihli poznat všechny stánky, je tu pro vás katalog veletrhu s přehledem všech vystavovatelů a těmi nejpodstatnějšími informacemi. Můžete si jej stáhnout či prolistovat online.

Galerie


Celouniverzitní

Pavel KORELUS

20. 03. 2024