Soutěžte o Pohár rektora!

Soutěžní klání pořádá katedra tělesné výchovy a sportu ZČU.

Dlouhodobá soutěž O pohár rektora Západočeské univerzity v Plzni je vypsána pro studenty a zaměstnance ZČU podle propozic jednotlivých sportovních soutěží a vyhlašuje se na dobu jednoho akademického roku. Soupeří mezi sebou studenti či zaměstnanci, resp. týmy jednotlivých fakult. Za umístění v soutěži získávají body pro svoji fakultu.

Fakulta, která nasbírá nejvíce bodů, získá putovní Pohár rektora ZČU. Sportovci vítězné fakulty, kteří se zúčastnili soutěží, získají voucher na společný víkendový pobyt, jehož program po dohodě s vítěznou fakultou připraví a zajistí katedra tělesné výchovy a sportu.

Všechny akce proběhnou nejpozději do konce dubna 2016. Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže bude spojeno s některou z akcí, pořádaných s účastí ZČU (pravděpodobně Kapeláž). 

V akademickém roce 2015/2016 se soutěží v kolektivních i individuálních sportech. Kolektivní sporty zastupuje basketbal, florbal, futsal a volejbal (muži + ženy), individuálními sporty vypsanými pro letošní rok jsou badminton, sportovní lezení a noční orientační běh.

Podrobná pravidla soutěže naleznete na stránkách KTS.

Celouniverzitní

Pavel Červenka

11. 10. 2015