Startovací vouchery opět v akci. BoostUp ZČU pomáhá studujícím rozjet vlastní podnikání

BoostUp Transfer Univerzita

Studentský podnikatelský klub BoostUp ZČU Informuje o spuštění programu Startovacích voucherů. Tyto vouchery jsou ideálním nástrojem pro úspěšné nastartování podnikatelských projektů a motivují především studenty k rozjezdu vlastního byznysu.

Karlovarský kraj vyhlašuje nový ročník programu, jehož prostřednictvím mohou o podporu žádat jednotlivci podnikající na vlastní pěst, stejně jako mikropodniky s maximálně deseti zaměstnanci, jejichž podnikání není starší než tři roky.

Každý projekt může získat až 200 000 Kč. Pro podnikatele s délkou podnikání do dvou let je možné získat až 80 % požadované částky, zatímco ti, kteří podnikají dva až tři roky, mohou obdržet 70 % dotace.

Získané finanční prostředky lze využít na pokrytí jak investičních, tak neinvestičních nákladů. Podmínkou pro úspěšné čerpání dotace je udržení podnikání minimálně po dobu dvou let po vyčerpání a vyúčtování peněz.

Informační seminář o voucherech proběhne 3. září 2024 v Karlových Varech. Pokud máte zájem, registrace je možná na uvedeném odkazu.

Veškeré podmínky programu včetně nezbytných příloh najdete na webových stránkách Karlovarského kraje.

Podávání žádostí začne 10. září 2024 a uzávěrka je stanovena na 16. září 2024.

Galerie


Celouniverzitní

Petr Novák

15. 08. 2024