Výstava uzavře závěrečný týden ArtCampu 2024

Další vzdělávání Veřejnost Výstava

Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara zve na výstavu prací studentů ArtCampu. V pátek 26. 7. od 14:00 do 15:30 představí díla z týdenních kurzů různých uměleckých oborů. Návštěvníci uvidí výsledky intenzivní tvorby mladých talentů v prostorách fakulty.

Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara srdečně zve širokou veřejnost na závěrečnou výstavu posledního týdne mezinárodní letní školy ArtCamp. Tato krátká, ale bohatá prezentace studentských prací proběhne zítra od 14:00 do 15:30 hodin v prostorách fakulty na adrese Univerzitní 28.

Návštěvníci budou mít příležitost obdivovat rozmanitou škálu uměleckých děl a projektů, které studenti vytvořili během pouhého jednoho týdne. Pro kurzisty je tato výstava důležitou příležitostí zhodnotit svůj týdenní progres, porovnat svou práci s ostatními a prezentovat ji veřejnosti.

Expozice nabídne široké spektrum uměleckých a designových oborů, od tradičních výtvarných technik jako malba a kresba, přes fotografii a grafický design, až po architekturu, šperkařství a multimediální tvorbu.

Tato akce poskytuje jedinečný vhled do tvůrčího procesu studentů a umožňuje ocenit jejich rychlý pokrok během intenzivního týdenního kurzu. Výstava je přístupná široké veřejnosti a vstup je zdarma. Organizátoři děkují všem, kteří přispěli k úspěšnému průběhu ArtCampu a vítají zpětnou vazbu od účastníků kurzů. V budově jsou umístěny plakáty s QR kódy, prostřednictvím kterých mohou návštěvníci sdílet své názory, což pomůže zlepšit kvalitu budoucích ročníků.

Příští ročník ArtCampu se uskuteční od 7. do 25. července 2025.

Galerie


Foto Klára Dziadkiewiczová

Foto Klára Dziadkiewiczová

Foto Klára Dziadkiewiczová

Foto Polina Maliuk

Foto Polina Maliuk

Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara

Monika Bechná

25. 07. 2024