Chcete se za úspěšné státnice odměnit univerzitním merchem? Pospěšte si, na léto obchod zavírá

Od konce června do začátku září Západočeská univerzita chystá rozsáhlou rekonstrukci univerzitního obchodu v knihovně na Borech a tak nebude fungovat ani e-shop s propagačními předměty. Náhradu najdou zájemci v Campus Café.

Lepší služby pro studující i zaměstnance, kteří chtějí nosit nebo používat univerzitní merch, slibuje na podzim obchod s propagačními předměty. Proto teď obchod v Univerzitní knihovně čeká rozsáhlá rekonstrukce a tak nebude dva měsíce fungovat.

Navzdory této nepříjemnosti nemusí zákazníci ztrácet naději. Po celé léto je možné objednat si zboží domů nebo na pobočky Zásilkovny. Podmínkou je pouze platba on-line nebo na dobírku, osobní odběr a platba v hotovosti nebude v tomto období dostupná.

A i pro ty, kteří preferují osobní nákup merche a propagačních předmětů, má ZČU dobrou zprávu. Omezený sortiment je dostupný v kavárně Campus Café, která se nachází v budově Fakulty strojní na Borech. Kavárna bude otevřena po celé léto, s výjimkou jediného týdne - a to od 12. do 16. srpna. Nabídka bude zahrnovat černá trička z úspěšné kolekce "Barvy fakult", psací potřeby a další drobnosti.

A víte o tom, že ZČU postupně rozšiřuje nabídku o udržitelné předměty? V dočasné nabídce Campus Café proto naleznete například blok s propiskou z recyklovaného papíru, tašku z netkané textilie a šňůrku na krk z recyklovaných plastových lahví.

Do přerušení provozu univerzitního obchodu zbývá už jen pár dní, proto neváhejte a objednejte si oblíbené předměty ještě před zahájením údržby. Celý sortiment najdete ZDE. Poslední možnost nákupu mají zájemci do 21. června. Od 24. června do 1. září 2024 nebude možné vyzvedávat objednané zboží na žádném z výdejních míst a ani v prodejně v Chebu.

Galerie


Celouniverzitní

Petr Novák

19. 06. 2024