Škoda Auto zve studenty ZČU na dny otevřených dveří

Automobilka pro studenty technických oborů vysokých škol na listopad přichystala akci s názvem Škoda Day. Ta letos proběhne hned ve dvou dnech. První se zaměří na výrobu a logistiku, druhý odhalí nejnovější trendy týkající se budoucnosti vývoje elektriky a elektroniky vozů.

První Škoda Day s podtitulem Nažhavte se pro výrobu automobilů se uskuteční ve středu 15. listopadu. Jak název napovídá, bude tento den zaměřen na výrobu a logistiku. Během přednášek a workshopů se studenti seznámí s aktuálními tématy a trendy ze světa výroby a logistiky, nahlédnou pod pokličku výrobního procesu nového vozu, vyzkouší si školu hrou v Lean Centru a na vlastní oči uvidí, jak probíhají procesy ve slévárně a kovárně Škoda.

Druhý Škoda Day s podtitulem Pohání nás chuť vynalézat, který se uskuteční v pondělí 20. listopadu, studentům odhalí nejnovější trendy týkající se budoucnosti vývoje elektriky a elektroniky vozů, na kterých pracují zaměstnanci v technickém vývoji Škoda. Účastníci budou moci prozkoumat prostory nové válcové laboratoře, podívat se, jak probíhá testování nových modelů, či si vyzkoušet práci s moderními technologiemi ve virtuálním studiu.

Dle počtu zájemců plánuje automobilka na oba dva dny svozové autobusy, a to také z Plzně. Pro účast na akci je nutné co nejdříve vyplnit přihlašovací formulář.

Galerie


Celouniverzitní

Hana PRAŽÁKOVÁ

11. 10. 2017