Semináře poradí, jak hodnotit tvůrčí činnost a vědu na ZČU

Seminář Věda Zaměstnanci

Cílovou skupinou jsou zejména osoby věnující se tvůrčí činnosti, její evidenci, hodnocení a strategickému řízení.

Zástupci součástí Západočeské univerzity v Plzni, akademické obce a výzkumníci jsou zváni na úvodní blok seminářů o hodnocení tvůrčí činnosti a vědy na ZČU. V pátek 25. ledna je bude od 12 hodin hostit budova Fakulty strojní (místnost UV115B).

V rámci úvodního semináře představí prorektor pro výzkum a vývoj Tomáš Kaiser strategii hodnocení kvality tvůrčí činnosti na ZČU, na něj navážou semináře zaměřené na hodnocení vědy s důrazem na bibliometrii, příklady interpretace jejich výsledků a praktické možnosti jejího využití. “Povedou je kolegové z Odboru výzkumu Masarykovy univerzity Michal Petr a Monika Sieberová,” uvedl vedoucí pořádajícího odboru Výzkum a vývoj ZČU Tomáš Görner.

Semináře se uskuteční za podpory projektu HR Award a klíčové aktivity Strategické nastavení a rozvoj vnitřního hodnocení výzkumné organizace. Účastníkům mají nabídnout nové informace a pohled na hodnocení tvůrčí činnosti.

Předpokládaný konec akce je v 16.30 hodin. Kvůli omezené kapacitě místnosti je třeba se před seminářem zaregistrovat na tgorner@rek.zcu.cz.

Celouniverzitní

Pavel KORELUS

22. 01. 2019