Studenti a zaměstnanci ZČU mohou vyrazit do divadla se slevou

Studenti i zaměstnanci ZČU mohou i v měsíci dubnu navštívit některé z vybraných představení Divadla J.K.Tyla za mimořádně výhodných podmínek.

S platným průkazem studenta je možné pořídit vstupenky na konkrétní reprízy za symbolických 50, 70 nebo 100 Kč, zaměstnanci zakoupí vstupenky na tytéž reprízy s 50% slevou.

V aktuální nabídce takzvaných studentských last minute jsou nejen stálice repertoáru, ale také úplné novinky. Zájemci se tak mohou vypravit na velmi žádané tituly, jakými jsou Kočky, Hello, Dolly!, komedie Jednotka intenzivní lásky nebo již legendární Edith – vrabčák z předměstí. Vybírat ale mohou i z inscenací, které mají jen krátce po premiéře, mezi nimi je i nové nastudování opery Rusalka a balet Richarda Ševčíka Oliver Twist s podmanivou hudbou Rachel Portmann. Za vidění stojí také původní muzikál Liduschka (Baarová), který neotřelým způsobem mapuje osud slavné české herečky. V seznamu zvýhodněných představení jsou také klasické tituly v režii výrazných osobností současného divadla: Don Juan Martina Čičváka a Tři sestry Michala Vajdičky.

Kompletní seznam představení naleznete zde.




Celouniverzitní

Kateřina MODRÁ

03. 04. 2017