Studenti a zaměstnanci ZČU startují na Škoda FIT půlmaratonu se slevou

Tým Škoda FIT půlmaratonu, který proběhne 30. září ve spolupráci se Západočeskou univerzitou v Plzni, připravil pro sportovně založené studenty a zaměstnance ZČU slevu na startovné ve výši 100 Kč.

Běháte? Skvěle! Registrujte se na Škoda FIT půlmaraton do 25. září a namísto startovného 450 Kč pro jednotlivce zaplaťte jen 350 Kč. Pak už vyrazte na jednu z nejkrásnějších tratí v České republice. Jak slevu získáte? Stačí se registrovat přes online formulář a před zaplacením startovného zadat kód SLEVA10018.

Zaskočila vás délka tratě? Můžete běžet půlmaratonskou štafetu společně se svými přáteli. Vyberte si štafetu 2 x 10 km nebo 4 x 5 km. Podrobnosti naleznete na webu.

Pokud ještě potřebujete vyladit běžeckou formu, můžete se zdarma zúčastnit tréninku. Ten poslední se koná ve středu 19. září od 18 hodin ve Štruncových sadech. Netušíte, co vás čeká? Přečtěte si program tréninku.

Třetí ročník půlmaratonu se uskuteční v neděli 30. září. Hlavní závod dne bude vypsán na tradiční půlmaratonskou vzdálenost 21,097 kilometru. Trať vede historickým centrem a středem Plzně, běžci se podívají do areálu Škodovky, zamíří do Borského parku a do okolí plzeňských řek, odkud se následně vrátí zpět na náměstí Republiky. Připraven bude také rodinný běh, dětské běhy a bohatý doprovodný program. Více prozradí facebooková událost.

Pokud nechcete přijít o nejnovější informace, sledujte Škoda FIT půlmaraton na webu, Facebooku a Instagramu.

Celouniverzitní

Hana PRAŽÁKOVÁ

01. 09. 2018