ZČU bude na testování zaměstnanců spolupracovat se Stodskou nemocnicí

covid-19 Spolupráce Zaměstnanci

Od pondělí 29. března se na testování zaměstnanců Západočeské univerzity bude podílet Stodská nemocnice. Rezervační systém se pro nové registrace otevře ve čtvrtek 25. března v 8 hodin. Testovací místo se přesune do Univerzitní knihovny ZČU na Borech. 

Pro registrace na testování na období od 29. března se rezervační systém ZČU opět otevře v druhé polovině tohoto týdne, a to ve čtvrtek 25. března v 8 hodin. Zaměstnanci se přitom jeho prostřednictvím už budou přihlašovat k testování, které bude univerzita zajišťovat ve spolupráci se Stodskou nemocnicí.

Vzhledem k tomu, že testování bude nadále probíhat v prostorách ZČU, musí univerzita vyhovět požadavkům nemocnice a Krajské hygienické stanice Plzeňského kraje. Testovací místo se proto od pondělí 29. března přesune do prostoru Univerzitní knihovny v kampusu na Borských polích. Testování bude probíhat od pondělí do čtvrtka. Současná kapacita přitom zůstane zachována.

Nově bude potřeba předložit v odběrové místnosti průkaz pojištěnce. Od 1. dubna bude v případě pozitivního výsledku antigenního testu přímo na místě odebrán i PCR test.

Poslední aktualizace 26. 3.

Celouniverzitní

Šárka Stará

22. 03. 2021