Adventní kalendář FPE rozdává dárky

Soutěž Studující Zaměstnanci

Studenti i zaměstnanci Západočeské univerzity si mohou zpříjemnit předvánoční čas soutěží, kterou připravil Michal Švec, student Fakulty pedagogické. Hraje se o fakultní propagační předměty.

Vánoce na fakultě – Virtuální adventní kalendář FPE je název soutěže, kterou tuto středu spustí Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni. Studenti, vyučující i další zaměstnanci celé univerzity si díky ní budou moci ukrátit a zpříjemnit čekání na Vánoce. Ti nejlepší se navíc mohou těšit na pěkné dárky.

"Soutěž bude probíhat v termínu od 1. 12. 2021, od 0:00, do 24. 12. 2021, do 23:59. Každý den můžete otevřít nové okénko adventního kalendáře, které je k dispozici pouze 24 hodin. V každém okénku - soutěžním kole - naleznete formulář se třemi otázkami. Za každou správnou odpověď získáte body. Výherci jednotlivých cen se stávají ti soutěžící, kteří získají nejvyšší počet bodů. Pro rozdělení cen bude rozhodující počet bodů v sestupném pořadí. V případě shodného počtu bodů soutěžících se přistoupí k losování pořadí výherců, dříve vylosovaný soutěžící má právo na vyšší cenu," vysvětluje proděkanka FPE Michaela Voltrová.

Soutěžit se bude na portálu advent.fpe.zcu.cz, kde se každý soutěžící přihlásí přes Microsoft Forms svým univerzitním účtem ve tvaru orionlogin@office365.zcu.cz. Na zodpovězení otázek budou mít soutěžící vždy pouze jeden pokus.

O co se hraje?

1. cena = Faktcooltní merch - mikina (velikost dle výběru) - černá
2. cena = Faktcooltní merch - tričko (velikost dle výběru) - dámské / pánské; zelené nebo černé
3. cena = Faktcooltní merch - tričko (velikost dle výběru) - dámské / pánské; zelené nebo černé
4. cena = Faktcooltní merch - batoh
5. cena = Faktcooltní merch - čepice
6. cena = Faktcooltní hrnek
7. cena = Faktcooltní náramek - černý a zelený

Na webu soutěže jsou k vidění také její kompletní pravidla. "Za přípravu otázek děkujeme katedrám naší fakulty. Za přípravu celé hry pak patří díky především Michalu Švecovi, který je studentem našeho bakalářského studia," dodává proděkanka.

Fakulta pedagogická

Pavel KORELUS

29. 11. 2021