Aktuální tipy k psaní projektů Horizont Evropa

02 Červen

2. června, 09:30

místnost UV 115b + online

Seminář Věda Zaměstnanci

Projektové centrum ZČU pořádá seminář, který bude zaměřený na sdílení nejnovějších poznatků a zkušeností z prvního roku implementace programu Horizont Evropa.

Vstup: zdarma po předchozím přihlášení
Určeno pro: všechny zájemce ze ZČU a partnerských institucí
Kontakt: Lenka Strnadová (lstrnad@kap.zcu.cz, +420 377 631 084)

Projektové centrum představilo v listopadu 2021 nového průvodce, který zájemcům – budoucím řešitelům projektů poskytuje detailní návod k práci s projektovou žádostí výzkumných a inovačních projektů programu Horizont Evropa. Tato komentovaná verze projektové žádosti vznikla na základě často kladených dotazů, a je tedy šitá přímo na míru potřebám ZČU.

Zahájení programu Horizont Evropa na počátku roku 2021 přineslo novou podobu projektových žádostí. Proměnou prošly jak administrativní, tak obsahové sekce výzkumných a inovačních projektů. Na nadcházejícím semináři bude představena aktualizovaná podoba výše zmíněného průvodce a zúčastnění se seznámí se zkušenostmi, které přinesl první rok implementace programu Horizont Evropa. Program bude zaměřen na sdílení nejnovějších poznatků ohledně formulace jednotlivých částí projektu, s důrazem na aspekty, v nichž došlo k výraznému posunu ve srovnání s programem H2020, resp. ve srovnání s nejistými očekáváními na počátku programu Horizont Evropa.

Registrujte se nejpozději do pondělí 30. 5. 2022 prostřednictvím registračního formuláře.

 


Akce je podpořena z projektu Poradenské centrum pro mezinárodní spolupráci ve VaVaI.



Galerie


Projektové centrum

Lucie Benešová

02. 06. 2022, 09:30